zondag 17 oktober 2010

Essence trend edition ‘metallics’

het mooiste van de winter
gevangen in een make-up look

essence richt haar vizier deze herfst en winter op de toekomst. Metallic make-up is één van de grote seizoentrends, die je niet wilt missen. In november en december 2010 toont essence zich van een futuristische kant met de nieuwe trend edition ‘metallics’, met adembenemend zilveren, gouden en bronzen tinten. De veelzijdige make-up collectie combineert een warme gloed met koele, ijzige effecten en fonkelende kleuren. Met essence is jouw winter fascinerend trendy en onweerstaanbaar cool!

essence metallics quattro eyeshadow with gel eyeliner

De metallics oogschaduw staat garant voor een mysterieuze en magische oogopslag. Deze prachtige combinatie omvat vier perfect gecombineerde metallic kleuren en een bijpassende gel eyeliner. Je creëert een adembenemende oogmake-up, die zowel diepte als koelte uitstraalt. Verkrijgbaar in drie kleurencombinaties 01 nothing else metals, 02 steel me en 03 copper rulez!

Consumentenadviesprijs: €3,49



essence metallics gel eyeliner applicator in pouch

Deze trendy, futuristische en brede eyeliner verzekert je van de aandacht die je verdient! Dankzij de gemakkelijke applicator creëer je in ‘no time’ sprekende ogen of dramatische smokey eyes. De eyeliner zit in een praktische houder, die je perfect in je handtas meeneemt.

Consumentenadviesprijs: €0,99

essence metallics smokey eyes jumbo eye pencil

Smokey-eyes zijn onmisbaar bij de metallics look van dit seizoen. Met het jumbo eye pencil is het heel gemakkelijk om in een mum van tijd uiteenlopende stijlen te creëren, variërend van klassiek elegant tot stoer chic. Dankzij de geweldige textuur brengt het potlood fijn aan en is het bovendien gemakkelijk om de aangebrachte kleur te vervagen. Verkrijgbaar in 01 metal battle, 02 steel me en 03 copper rulez!

Consumentenadviesprijs: €1,79

essence metallics face and body shimmer spray

Straal als de sterren met de metallics shimmer spray voor gezicht en lichaam. Bij het aanbrengen van het schitterende effect, word je bovendien betoverd door de heerlijke geur van de fascinerende spray. TIP: om een extra futuristisch tintje te geven aan je look, gebruik je de spray op de slapen en benadruk je het gebied rondom de ogen. Zo ben je het stralende middelpunt op ieder feest!

Consumentenadviesprijs: €2,99


essence metallics lipstick

Dit seizoen zijn lippen blikvangers, met de spectaculaire metallic lipstick in de kleuren zilver, metallic antraciet en glanzend goud. Deze absolute eye-catchers geven dankzij de zijdezachte textuur en de verzorgende formule een fijn, zacht gevoel op de lippen. De toekomst van de lipstick is nog nooit zo veelbelovend geweest! Verkrijgbaar in 01 metal battle, 02 steel me en 03 iron goddess.

Consumentenadviesprijs: €1,99

essence metallics nail polish

Ervaar de nieuwe metallic nagellak collectie, die een perfecte aanvulling vormt op je sprankelende make-up. Met de metallic nagellakken ben je van top tot teen een heuse fashionata. De vijf nieuwe must-have kleuren bieden een ideale dekking en ultieme, schitterende glans. Wat wil je nog meer van een nagellak? Verkrijgbaar in 01 iron goddess, 02 copper rulez!, 03 steel me, 04 nothing else metals en 05 metal battle.

Consumentenadviesprijs: €1,99


essence metallics nail polish magnet

Deze hippe nagellak magneet trekt niet alleen trendsetters aan! Houd de magneet eenvoudigweg boven de nagel die je net gelakt hebt met de magnetic ‘metallics nail polish’* en zie de kleurdeeltjes verschuiven. Je creëert zo zelf de meest spannende en unieke nageldesigns!

Consumentenadviesprijs: €1,49


*alle essence metallics nagellakken zijn magnetisch, behalve 05 metal battle


essence ‘metallics’ is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

in de maanden november en december 2010.


Ik vind ook deze serie er heel leuk uitzien en ben erg benieuwd naar de nagellakjes en magneet en de jumbo pencils.

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails