zaterdag 16 oktober 2010

CATRICE Limited Edition: “Glamourama”

CATRICE Limited Edition: “Glamourama”

CATRICE laat zich inspireren door de nieuwste catwalktends, gespot op de internationale fashion hotspots, en introduceert voor november en december 2010 de Limited Edition “Glamourama” by CATRICE. Glamourama is als een futuristische discolook met adembenemende reflecties en metallic effecten. Het make-uppalet bevat een verbijsterend spel van frosted tinten en metallic kleuren met unieke reflecties, gecombineerd met fluweelzachte rode contrasten. Met Glamourama by CATRICE, wordt het feestelijke seizoen gekleurd met bijzondere, ongekende tinten – gereflecteerd door duizenden spiegeltjes van een discobal…


Glamourama by CATRICE – Absolute Eye Colour

Echte eye-catchers: deze vier oogschaduws zijn speciaal én spectaculair!

Absolute Eye Colour heeft opwindende nieuwe tinten, variërend van zilverglans tot metallic antraciet en twee koele blauwtinten om ogen opvallend en feestelijk te laten stralen! Verkrijgbaar in C01 Mirror, Mirror, C02 Drama Baby!, C03 En Vogue en C04 Rock the Party. Verkoopadviesprijs € 2,79.



Glamourama by CATRICE – Liquid Eyeliner

Lijnenspel: mysterieuze, perfect omlijnde katachtige ogen geven deze feestelijke glamourlook een onweerstaanbaar accent. Met de zwarte Liquid Eyeliner creëer je de perfecte vorm. De zilveren tint zorgt voor een magisch en sprankelend effect. Verkrijgbaar in C01 Mirror, Mirror en C02 Rock the Party.

Verkoopadviesprijs € 2,49.


Glamourama by CATRICE – Glamour Lashes

Instant glamourwimpers: kunstwimpers zijn een megatrend op de internationale catwalks voor het herfst/winterseizoen 2010. Glamour Lashes geven de oogmake-up extra accent en diepte. Van subtiele volume-effecten tot megalange wimpercreaties, een spectaculaire look!

Verkoopadviesprijs € 3,99.


Glamourama by CATRICE – Eye Jewels

Disco-eyes: de schitterende steentjes breken het licht en verspreiden het in oneindig veel facetten. Met Eye Jewels kunnen bewonderende blikken niet uitblijven! Plak de Eye Jewels aan de buitenkant van je ooghoeken en straal op elk feest als nooit tevoren!

Verkoopadviesprijs € 2,99.



Glamourama by CATRICE – Longlasting Lip Cream

Contrasterende lippen: de Glamourama look is niet compleet zonder de zachte, crèmige textuur van Longlasting Lip Cream. De cream houdt urenlang en geeft lippen een zijdeglans in warme tinten. Een perfect contrast bij de koele look van de oogmake-up. Voor onweerstaanbare lippen. Verkrijgbaar in C01 Glamourista en C02 Life’s a Stage. Verkoopadviesprijs € 3,79.


Glamourama by CATRICE – Lip Finish Gloss

Glanzende afwerking: alleen of als glanzende finish van de Longlasting Lip Cream. Lip Finish Gloss geeft lippen volume en een ongekende glans. Tip voor extra volume: breng de gloss in het midden van de lippen aan.

Verkoopadviesprijs € 3,79.


Glamourama by CATRICE – Ultimate Nail Laquer

Metaalglans op je nagels: Ultimate Nail Laquer heeft voor deze look kleuren die perfect aansluiten bij de Glamourama make-up. Futuristisch zilver met spiegelglans, diep paars met ultrafijne glittertjes en fluweelachtig rood en blauw. De nagellak zorgt voor een ultieme finish, een goede dekking en houdt zeer lang. Verkrijgbaar in C01 Mirror, Mirror, C02 En Vogue, C03 Times Square at Midnight en C04 Glamourista.

Verkoopadviesprijs €2,49.




“Glamourama” by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

in de maanden november en december 2010.


Deze serie vind ik er heel erg mooi uitzien, ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes.

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails