zondag 26 september 2010

Review- Essence nieuwe producten.

Ik had een tijdje geleden wat producten gekregen van de nieuwe essence producten.
Alles bij elkaar:

Als eerste begin ik met de pure skin 2 in 1 anti-spot coverstick pen.


Er zijn 2 kanten een groene kant (anti redness) en een gewone bruine kleur (cover)
 


De swatches^^ natuurlijk als je het echt gaat gebruiken moet je het uitvegen maar zo zien jullie de kleuren goed.
Ik vind zelf dat ze goed hun werk doen .
Met de nieuwe 2-in-1 coverstick pen camoufleer je puistjes nu beter dan ooit tevoren. De effectieve groene formule zorgt voor een uitstekende dekking van puistjes en rode vlekjes op je huid, terwijl de beige formule voor een zachte finish zorgt. Zeg maar dag tegen de onzuiverheden dankzij de speciale anti-spot ingrediënten! Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waardoor je altijd een perfecte match met jouw huidtype vindt!
Consumentenadviesprijs: €2,49.

Pure skin mousse make-up 03 nude.
Zelf had ik deze al maar dan van het normale assortiment.
Zlef ben ik erg tevreden over de mousse make-up van essence, want het maakt mijn huid mooi egaal en het dekt goed!Uitgeveegd^^ Deze kleur is wel wat aan de donkere kant voor mij want normaal heb ik altijd de lichtste kleur.
Deze antibacteriële mousse make-up geeft een prachtige matte teint zonder je poriën te verstoppen. De lichte textuur met een clearderm complex is gemakkelijk aan te brengen, camoufleert vlekjes als de beste en voorkomt het ontstaan van nieuwe vlekjes. Dankzij de innovatieve formule met zink, heeft de mousse een kalmerend effect; het versnelt tevens het herstelproces van de onzuivere huid. Verkrijgbaar in een nieuwe teint en een totaal van drie tinten vanaf september.
Consumentenadviesprijs: €3,79.

Sun clubrefreshing en moisturizing lipgloss 09 sunkiss coralDe lipgloss ruikt erg lekker en plakt niet.
Er zit ook spf 6 in.
Deze nieuwe sunclub lipglosses bieden je stijl en bescherming. Je lippen krijgen nu de verzorging en voeding die ze nodig hebben, terwijl de prachtige gloss je die zomerlook geeft die je altijd al wilde hebben! Met SPF 6 voor bescherming tegen de invloeden van buitenaf. Verkrijgbaar in twee nieuwe tinten “summer glow” en “sunkiss coral”.
Consumentenadviesprijs: €1,99.
       

Sun club quattro oogschaduw 05 long lasting breeze


De swatches^^ Dit is droog aan gebracht en zonder basis (gewoon met mijn vinger)
Zoals jullie zien is de pigmentatie erg goed! Ik vind alle kleurtjes erg mooi en ze passen ook goed bij elkaar.

De nieuwe trendy kleurencombinatie van de quattro eyeshadow zorgen voor veel plezier en afwisseling van je stijl! Expressieve kleuren in combinatie met zachte tinten zorgen voor een schitterend, extravagant effect. Bij deze combinatie zit ook een highlighter, die je ogen perfect laat schitteren. Verkrijgbaar in de nieuwe kleur “long island breeze”.
Consumentenadviesprijs: €2,99. 

Pocket beauty mobile eye pencil. 01 black

Dit is echt handig! Want zo heb je altijd een eyeliner bij je als je hem aan je mobiel hangt! En dop gaat er ook draaiend af dus dan verlies je hem ook niet zo snel.

Alleen de pigmentatie valt een beetje tegen want dit zijn rond de 3 streepjes.... en dan is die nog niet echt zwart....

Te laat voor een avondje uit? Nooit meer te weinig tijd om je op te maken. Dit kleine oogpotlood verzekert een mooie look in slechts enkele minuten. Dankzij de uitschuifbare houder, is het oogpotlood goed beschermd en klaar om altijd gebruikt te worden. Dit geweldige kleine item zou niet moeten missen aan je mobiel! Verkrijgbaar in zwart.
Consumentenadviesprijs: €1,29.
 
Sun club 100% splsh proof ultra volume mascara 24h 01 ultra blackHet borsteltje ziet er goed uit. En het uiterlijk van de mascara ziet er leuk uit met blauw en zwart.
De mascara blijft lang zitten en is inderdaad waterproof!!
De nieuwe sun club mascara geeft je wimpers extra volume en is 100% waterproof! Een fantastisch product waar je in elke situatie op kunt rekenen – nat of droog! Je kunt zo een duik in het water nemen, zonder zorgen!
Consumentenadviesprijs: €2,79

Liefs,

Dit artikel bevat producten, wat ik heb gekregen voor een review, dit heeft natuurlijk geen invloed op mijn mening.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails