donderdag 30 september 2010

Nieuwsflits: Etos Pink Ribbon

Etos roept vrouwen op hun pink ‘pink’ te lakkenSTEUN PINK RIBBON MET ROZE PINK

Dit jaar roept Etos vrouwen op in oktober hun pink ‘pink’ te lakken om een statement te maken en te tonen dat zij Pink Ribbon steunen. Net als voorgaande jaren steunt Etos de Stichting Pink Ribbon door producten te verkopen en samen met de klanten geld in te zamelen voor dit goede doel. In de maand oktober verkoopt Etos een roze Pink Ribbon touwarmband die alleen bij Etos verkrijgbaar is. Hiernaast zijn vier verschillende roze tinten nagellak te koop, waarvan een deel van de opbrengst (€1 euro per verkochte nagellak) wordt gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon.
“Etos vraagt in de borstkankermaand aandacht voor borstkanker en doneert al enkele jaren aan Stichting Pink Ribbon om hen hierin te steunen. Het overgrote deel van onze medewerkers en klanten is vrouw en behoort tot de risicodoelgroep. Persoonlijke verzorging en gezondheid gaan hand in hand en voor ons is het daarom logisch dat Etos zich inzet voor Pink Ribbon”, aldus Jan Willem Koch, Algemeen Directeur van Etos.
Samen sterk tegen borstkanker


Borstkanker is bij vrouwen de meest voorkomende vorm van kanker. Etos roept vrouwen dit jaar op om hun pink ‘pink’ te lakken en daarmee hun steun aan de Stichting Pink Ribbon te betuigen. Jan Willem Koch: “Veel vrouwen dragen in oktober het roze strikje van Pink Ribbon, om te laten zien dat zij Pink Ribbon steunen. Als aanvulling hierop roepen wij vrouwen dit jaar op ook hun pink roze te lakken om steun te betuigen aan de Stichting. Je lakt je pink dus letterlijk ‘pink’! Op deze laagdrempelige manier kunnen vrouwen van alle leeftijden een statement maken en steun betuigen aan de Stichting. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk pinken in de kleur van Pink Ribbon te realiseren, om aandacht te vragen voor de Stichting.” Etos verkoopt dit jaar vier speciale nagellakjes en doneert per verkochte nagellak €1 aan Stichting Pink Ribbon. Op www.facebook.com/etosonline wordt ook aandacht besteed aan de actie.
Beeldmateriaal en prijzen Etos Pink Ribbon producten


Naast de Etos Pink Ribbon touwarmband, zijn ook de Pink Ribbon tashanger en bedelarmband bij Etos verkrijgbaar. De totale opbrengst van al deze producten gaat rechtstreeks naar Stichting Pink Ribbon. De Pink Ribbon producten zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar in alle Etos-winkels.


Over EtosEtos is met ruim 500 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam. In 2009 won Etos de retailjaarprijs voor Beste Winkelketen in de categorie drogisterijen (bron: Stichting Retail Jaarprijs).


Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers


Volg Etos ook op Facebook via www.facebook.com/etosonline


Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails