woensdag 1 september 2010

Essence Denin Wanted LE

Ik had al eerder over deze serie geschreven, maar nu weet ik de prijzen.

essence trend edition “denim wanted!”



Blue jeans zijn de populairste trend in de mode en ongeacht de stijl altijd een groot succes. Voor september en oktober 2010 heeft essence blue denim vertaald in een nieuwe look: trend edition “denim wanted”. Opvallende make-up in donkerblauw, turkoois, roze en zwart, gecombineerd met hip grijs zorgen voor een perfecte glamourous look. Met essence wordt je jeansstijl dit najaar cooler dan ooit!

essence denim wanted! duo eye shadow


Combineer de kleuren en creëer een perfecte denim styling!

Trendy, stijlvol en hip, de nieuwe duo oogschaduw verschijnt in drie geweldige, nieuwe kleurcombinaties die perfect op elkaar zijn afgestemd. Hiermee creëer je een fantastische look bij je favoriete jeans. Vergeet niet de nieuwe verpakkingen te checken – die zien eruit als de zakken van een spijkerbroek. Verkrijgbaar in 01 forever mine, 02 my boyfriend’s jeans en 03 I love my jeans.

Consumentenadviesprijs € 2,49



essence denim wanted! armband



Denim stijl heeft nu ook superhippe accessoires! Deze coole armband met een ritsontwerp heeft een sportieve look en is uitgevoerd in hip grijs. Voor een complete, trendy denim outfit.


Consumentenadviesprijs €1,49


 
essence denim wanted! gel eyeliner



Ontdek deze eyeliner gel in zwart en grijs die perfect samengaat met elke


denim look! Een extra dun penseeltje geeft een mooie dunne lijn waardoor de ogen


subtiel geaccentueerd worden. Niets is beter dan een zelfverzekerde en verleidelijke


blik die perfect bij je jeans staat! Verkrijgbaar in 01 vintage style en 02 five-pocket


grey.


Consumentenadviesprijs € 2,49


essence denim wanted! glitter eye pencil



Voor die speciale glinstering in je ogen is er nu het nieuwe glitter oogpotlood van essence waarmee je zeker opvalt. Het denimblauwe potlood geeft een bijzondere glans die je ogen direct extra verleidelijk en mooi maken.


Consumentenadviesprijs € 1,29


 
essence denim wanted! lip gloss



Smile, baby, smile! Deze subtiel geurende lipglosses geven de lippen een glans om te zoenen. Kies uit een transparant witte of zuurstokroze kleur en de lippen zien er verbluffend uit. Bevestig de metallic blauwe tube met de slimme sleutelhanger aan je spijkerbroek - een extra gadget voor je hippe denim stijl. Verkrijgbaar in 01 high waist pink en 02 I like your shorts.


Consumentenadviesprijs € 1,79


essence denim wanted! nail polish



Deze nieuwe denim nagellak gaat perfect samen met elke spijkerbroek die je in je kast hebt! Met de keuze uit vijf trendy kleuren is je denim outfit helemaal af! Voor nagels die schitteren in mooie seizoenstinten. Verkrijgbaar in 01 high waist pink, 02 I love my jeans, 03 my boyfriend’s jeans, 04 forever mine en 05 five-pocket grey.


Consumentenadviesprijs € 1,79


essence denim wanted! Patch



Maak je casual jeans funky en naai deze supersterren op je jeans. Elke spijkerbroek wordt hip met de details van essence. Voor je persoonlijke denim style!


Consumentenadviesprijs €1,99


 
 

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails