dinsdag 3 augustus 2010

Essence Denim Wanted LE

denim wanted!



In september en oktober 2010 krijgt de coole jeans stijl een bijpassende make-up look met de nieuwe essence trend editie "denim wanted". opvallende make-up in donkerblauw, turkoois, roze en zwart, gecombineerd met hip grijs zorgen voor een perfecte glamourous look. of het nou om de "cowgirl look" gaat of de party look, in de herfst gaat het allemaal om denim. dus trek je spijkerbroek maar aan en creëer je eigen denim stijl!





Combineer de kleuren en creëer een smetteloze denim stijl! de duo oogschaduw in drie hippe kleurcombinaties zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een fantastische oogmake-up die perfect bij jouw favoriete jeans past. en nog beter: de verpakking die eruit ziet als de broekzak van een spijkerbroek is ook een topper! verkrijgbaar in 01 forever mine, 02 my boyfriend’s jeans en 03 i love my jeans.

De perfecte combinatie: het denimblauwe potlood met subtiele glinstering effecten geeft je ogen een verleidelijke oogopslag en geeft ze een uitzonderlijke glans. onvergetelijke momenten zijn dus gegarandeerd!

Zowel voor de 'boyfriend jeans' als het klassieke 'five-pocket model'- de gel eyeliner in zwart en grijs gaan perfect samen met de denim look! een extra dun penseeltje geeft een mooie dunne lijn waardoor de ogen subtiel geaccentueerd worden. verkrijgbaar in 01 vintage style en 02 five-pocket grey.

Smile, baby, smile! deze subtiel geurende lipglosses geven de lippen een glans om te zoenen. subtiel wit of zuurstokroze zorgen ervoor dat je lippen er verbluffend uitzien. de meatallic blauwe tube kan met de coole sleutelhanger makkelijk vastgemaakt worden aan je favoriete jeans. verkrijgbaar in 01 high waist pink en 02 i like your shorts.

Blauw, zwart, grijs of wit- de nieuwe denim nagellakken gaan samen met elke jeans! vijf trendy kleuren rondom de denim look van top tot teen en laat je nagels schitteren in mooie seizoenstinten. verkrijgbaar in 01 high waist pink, 02 i love my jeans, 03 my boyfriend’s jeans, 04 forever mine en 05 five-pocket grey.

Denim door en door: de denim stijl breidt zich zelfs uit tot de accessoires in de herfst! de coole armband met een casual rits-ontwerp in hip grijs geeft de denim look een perfecte rock allure!

Brutaal, brutaler, denim wanted!! de casual jeans ziet er pas echt cool en hip uit met de supersterren om op je jeans te naaien. elke spijkerbroek wordt hipper met een paar kleine details om zo je eigen persoonlijke stijl te creëren.



Ik vind deze LE best wel leuk behalve dan die armband en die sterren voor op je broek. Ik ben benieuwd naar de gelleyeliner en de nagellakjes:)

De prijzen weet ik nog niet maar als die bekend zijn komt er nog een artikel over.

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails