donderdag 24 juni 2010

LE Essence Return to Paradise+ LE Catrice Carame


Essence trend edition “return to paradise”



tropisch, exotisch en kleurrijk


Exotische planten in allerlei schitterende kleuren, de bulderende zee en eindeloze witte stranden met palmbomen die meedeinen met het lichte zomerbriesje – een paradijs! De nieuwe producten van trend edition ‘return to paradise’ van essence nemen je in juli en augustus 2010 mee naar deze wereld van tropische bloemen, uitgestrekte stranden en blauwe lagunes.


Prachtige producten in mooie zomerse tinten en met gedetailleerd dessin, accentueren je ogen, lippen, teint en nagels en zorgen voor een paradijselijke look. Zo ben je helemaal zomerproof!

essence return to paradise trio baked eyeshadow

Driedubbel exotisch! De trio oogschaduw heeft een zijdezachte textuur en blijft langdurig zitten. Met drie perfect bij elkaar passende kleuren, creëer je een onweerstaanbare zomerse stijl. Verkrijgbaar in de kleurencombinaties: 01 cockatoo en 02 palm tree party.


Consumentenadviesprijs: € 2,99


essence return to paradise eyeliner pen
Stijlvol, handig en op en top zomers! Met deze eyeliner wordt oogmake-up extra verleidelijk. De paradijselijke tinten laten je ogen sprankelen als de glinsterende zee. Dankzij de dunne punt is de eyeliner supergemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in drie zomerse kleuren: 01 jungle dream, 02 back to paradise en 03 my little orchid.


Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence return to paradise lipgloss
Paradijselijk mooi! Deze lichte en crèmeachtige lipglosses in drie sprankelende en fruitige kleuren, geven je zomerse look een exotische tintje. De warme tinten combineren perfect bij een gebruinde huid. Verkrijgbaar in de tropische kleuren: 01 fruit punch, 02 jungle drum en 03 my little orchid.


Consumentenadviesprijs: € 1,79


essence return to paradise shimmer powder
Iedere zomerbeauty straalt met deze betoverende, glanzende poeder! De lichte textuur geeft de huid een prachtige glans en een zomerfrisse uitstraling. Het dessin van het doosje brengt je in gedachten naar een verrukkelijk tropisch paradijs. Verkrijgbaar in de tint: 01 the famous flamingo.


Consumentenadviesprijs: € 3,29


essence return to paradise nail polish
Net zo fascinerend en mysterieus als het paradijs zelf! Met deze mooie en perfect dekkende nagellak creëer je een exotisch paradijs op je nagels. Verkrijgbaar in vijf kleuren: 01 jungle drum, 02 my little orchid, 03 back to paradise, 04 fruit punch en 05 sun downer.


Consumentenadviesprijs € 1,79


essence return to paradise oil control paper
Dit anti-glimgeheim in miniformaat is een absolute must-have voor een relaxte dag op het strand. Het verwijdert overtollig talg en geeft je langdurig een matte teint. Zo kun jij achteroverleunen en van de zomer genieten.


Consumentenadviesprijs € 1,49


essence “return to paradise” is in juli en augustus 2010


exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

 
 
Catrice introduceert:

Caramé, de mystiek van het oosten
De nieuwe Limited Edition Caramé van Catrice voor juli en augustus 2010 ademt de sfeer van een oosterse bazaar bij schemerlicht. Met magische make-up die bruist van het leven, intensiteit en harmonie. Verleidelijk en expressief, zacht en warm als een wandeling door de straten en souks van Marrakesh – Caramé is een inspirerende reis voor alle zintuigen.

Caramé by Catrice – Gloriously Smokey Eyes Kit



Rechtstreeks van de catwalk: smokey eyes in smeulende tinten. Met de prachtige Smokey Eye Kit, vier tinten mét applicator, ben je er zeker van de ultieme look te creëren. Dit absolute hoogtepunt van de limited edition wordt gepresenteerd in een oosters gedecoreerde, bronzen kartonnen verpakking.


Consumentenadviesprijs: € 1,99


Caramé by Catrice – Intense Eye Shadow


Donkere ogen worden extra verleidelijk wanneer ze zijn geaccentueerd met trendy oriëntaalse tinten als pauwblauw, dieprood, warm brons en intens goud. De texturen variëren van mat tot glanzend en zorgen voor een perfecte dekking. Verkrijgbaar in C01 Silky Gold, CO2 Peacock Blue, C03 Spiced Red en C04 Spiced Bronze.


Consumentenadviesprijs: € 3,49


Caramé by Catrice – Liquid Eyeliner


Creëer de perfecte amandelvormige ogen met de Liquid Eyeliner, die een licht glanzend effect heeft. Verkrijgbaar in de oriëntaalse tinten C01 Peacock Blue en C02 Spiced Bronze.


Consumentenadviesprijs: € 2,29


Caramé by Catrice – Oriental Gloss


De oriëntaals gedecoreerde verpakking verbergt het geheim van de mooiste lippen van het oosten. Met een lichte tot medium dekking geeft deze gloss de lippen een stralende tint met prachtige glans. Verkrijgbaar in C01 Oriental Orange, C02 Berry Bazaar en C03 Spiced Red.


Consumentenadviesprijs: € 2,79


Caramé by Catrice – Terracotta Powder


De absolute must-have van deze zomer: de terracotta kleuren van de Erg Chebbi woestijn in het zuidoosten van Marokko. Deze natuurlijke bronzingpowder geeft het gezicht en de hals een prachtige, warme gebruinde tint.


Consumentenadviesprijs: € 3,49


Caramé by Catrice – Ultimate Nail Lacquer


De heldere kleuren en ultieme finish van de Ultimate Nail Lacquer, voeren je mee naar het Verre Oosten. De twee intense kleuren paars en oranje geven een gewaagd accent en de glinsterende goudbruine tinten zorgen voor extra warmte. Verkrijgbaar in C01 Oriental Orange, C02 Bronzed Brown, C03 Spiced Bronze en C04 Berry Bazaar. Consumentenadviesprijs: € 2,49




Caramé by Catrice is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in juli en augustus 2010.




Zelf vind ik de Catrice lijk mooier dan die van Essence want ik houd meer van wat fellere kleuren, maar de baked oogschaduw trio van Essence spreekt me we aan uit de serie, en van de Catrice serie de smokey eyes kit, de nagellakjes en de mono oogschaduw spreken me aan uit de serie.
Liefs,

2 opmerkingen:

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails