dinsdag 4 mei 2010

Review- trind

Zaterdag lag er weer een pakketje binnen voor mij:) dit keer kwam het van Trind.
Ik kreeg van hun om te reviewen het Perfect System Set en 3 Caring Colors nagellakjes


Dit is het Perfect System Set^^ Zoals je ziet , ziet het er erg mooi uit, in een hele mooie doos en de producten zien er erg goed uit. Dit zijn trouwens mijn eerste producten van trind!


Op de zijkant van de doos staat stap voor stap welke je eerst moet aanbrengen.
Hier de gebruiksaanwijzing voor het aanbrengen van die 6 stappen:
Gebruiksaanwijzing
Stap 1: Met het kwastje Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen met Trind Manicure Sticks.

Stap 2: Met het kwastje Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 3: Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging.

Stap 4: Met het kwastje Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagels en nagelriemen inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 5: De eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Trind Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat.

Stap 6: Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème, maar het unieke product Trind Hand Repair, gebaseerd op Duo-Liposomen en het vitamine A, C, E complex.

Ik ga dit vanaf nu de komende 2 weken aanbrengen op mijn nagels en als de 2 weken om zijn komt er nog een uitgebreid review over met mijn ervaring van die 2 weken!

Deze set kost €39,95


Dit zijn de 3 Caring Colors nagellakken die ik heb gekregen.
v.l.n.r: nr 118, nr 130 en nr 132.
De flesjes zien er erg mooi uit, erg luxe, en de kleuren zien er ook heel mooi uit, ik houd wel van wat fellere kleurtjes. (de middelste is trouwens fel roze, het was erg lastig om de goede kleur op de foto te krijgen).

De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden.


De swatches van de 3 nagellakjes .

Het is allemaal 1 laagje, ze dekken erg goed! Ik ga deze nagellakjes zeker vaak gebruiken want ik vind deze kleuren echt super mooi! In de rood en de blauw zitten ook mooie glittertjes in!

De nagellakjes kosten €9,95 per stuk voor 9 ml.

Trind is te koop bij: drogisterijen, parfumeriezaken, warenhuizen, manicurezaken en schoonheidssalons. Bekende verkooppunten zijn onder andere: Douglas, Etos, DA en Bijenkorf.

Liefs,

Bron

2 opmerkingen:

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails