zaterdag 29 mei 2010

Preview- Graffiti Nail Art Herome


GET THE GRAFFITI LOOK!

Art your nails with Graffiti Nail Art!

Herôme World Inspired Colours breidt haar nagellaklijn uit met een nieuwe artistieke serie voor decoratie van de nagels; Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herôme! Met deze serie producten worden creatieve kunstwerken op de nagels en teennagels gecreëerd in slechts enkele seconden. Dé nieuwe manier van decoreren!

Graffiti Nail Art is een verlengstuk van W.I.C. by Herôme met 10 verschillende verzorgende kleuren nagellak (met speciale ‘striper brush’), 12 verschillende themasjablonen en een stempel en schraper om de meest uiteenlopende creaties te maken op de nagels.

Graffiti + Art + Cities = Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herôme
Graffiti is een bekende fenomeen in steden en het hoort bij het straatbeeld. Sinds de jaren tachtig wordt graffiti tevens in kunst toegepast. Herôme heeft de link tussen graffiti, kunst en steden vorig jaar al vertaald naar de nagellaklijn World Inspired Colours. Nu gaat W.I.C. by Herôme haar grenzen verleggen met Graffiti Nail Art waarmee iedereen de artistieke kunstenaar in zichzelf naar boven haalt.

New York is een stad waar graffiti in elke wijk te vinden is en kunst is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Daarom zijn de Graffiti Nail Polishes vernoemd naar de kunstzinnige wijken in New York zoals Queens, Brooklyn, Bronx en Manhattan. De Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herôme biedt 12 verschillende themadesigns zoals ‘french manicure’, bloemendesigns, letters en cijfers. Dit betekent eindeloos blijven variëren, van eenvoudige tot extreem, van klassiek tot hip, voor ieder wat wils!

Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herôme biedt de volgende producten:
Graffiti Nail Art Polish
Tien sprekende kleuren nagellak speciaal ontwikkeld en uitgevoerd met een dun penseel (‘striper brush’) om uiteenlopende artistieke designs op de nagels te creëren.

Graffiti Nail Art Plates
Metalen sjablonen in verschillende thema’s met diverse designs waarmee eenvoudig een eigen kunstwerk gemaakt word. Duurzaam en goed te reinigen met nagellakremover. Tip! Herôme Caring Nail Polish Remover.

Graffiti Nail Art Tools
Schraper en stempel die in combinatie met de sjablonen gebruikt worden en waarmee het design op de nagels worden overgebracht.

Met de Herôme W.I.C. nagellak wordt de basislaag aangebracht op de nagels. Vervolgens wordt met één van de tien Graffiti Nail Art Nail Polish een laag over het gewenste design op het sjabloon aangebracht. De schraper wordt gebruikt om de overtollige nagellak van het sjabloon te verwijderen. Het gelakte sjabloon wordt bedrukt met de stempel waarmee vervolgens het sjabloon direct en nauwkeurig met een lichte rollende beweging aangebracht wordt op de nagel. De pijl op de top van de stempel is een handige richtlijn om het design gelijkmatig op de nagels te positioneren. Gebruik de speciale Graffiti Nail Art Top Coat als beschermlaag op de gelakte en gedecoreerde nagels. Naast bescherming geeft deze tevens een mooie glans aan het kunstwerk.


Deze informatie heb ik van Herome gekregen en binnekort komt er nog een review over!!

Liefs,

http://www.worldinspiredcolours.com/

1 opmerking:

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails