vrijdag 28 mei 2010

PALMER’S VOEDENDE BODY BUTTERS


NIEUW: PALMER’S VOEDENDE BODY BUTTERS
Heerlijk verwentrio voor een ultiem verzorgde huid

Na de wintermaanden kan onze huid wel een flinke oppepper gebruiken. De huid is vaak droger en gevoeliger na het koude seizoen en is gebaat bij extra verzorging en bescherming. Huidverzorgingsexpert Palmer’s maakt gebruik van hooggeconcentreerde, pure ingrediënten die de huid optimaal verzorgen. Het merk introduceert nu drie heerlijk geurende en rijke body butters, die de huid voeden met al het goede uit de natuur. Palmer’s Voedende Body Butters zijn verkrijgbaar in de varianten Cocoa Butter, Olive Butter en Shea Butter: een verwentrio voor een stralende, gezonde huid.

COCOA BODY BUTTER Genieten van chocolade, op je huid!
Cocoa Body Butter is een rijke, voedende formule die direct ‘smelt’ op de huid. De pure gecertificeerd organische cacaoboter gecombineerd met vitamine E heeft een intensief hydraterende en herstellende werking. Cacaoboter is rijk aan polyfenolen, stoffen met een krachtige antioxidantwerking en die de huid beschermen tegen schade door omgevingsfactoren. Daarnaast vormt cacaoboter een flinterdun, beschermend filmpje op de huid dat verdamping van vocht uit de huid tegenhoudt. Aan de formule is ureum toegevoegd, een lichaamseigen ingrediënt dat het vochtgehalte in de huid verbetert. De body butter wordt gelijk door de huid opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. De textuur heeft een heerlijke warme chocoladeachtige geur en is zeer geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.


OLIVE BODY BUTTER Voor dat zonnige, mediterrane gevoel
Pure olijfboter en gecertificeerde organische extra vierge olijfolie zijn samengevoegd tot een rijke antioxidant-combinatie die een diep hydraterend en verzorgend effect op de huid heeft. Het antiverouderings peptidencomplex helpt collageenverbindende cellen in de huid op te bouwen zodat elasticiteit en stevigheid worden verbeterd. Een droge of doffe huid wordt omgetoverd in een fluweelzachte, gladde en glanzende huid. Aan de formule is ureum toegevoegd, een lichaamseigen ingrediënt dat het vochtgehalte in de huid verbetert. De textuur heeft een heerlijk frisse, verzorgende geur en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de iets ouder wordende huid die droog is.

SHEA BODY BUTTER
Heerlijk romig, zalig zacht
De romige, verzorgende formule voedt en kalmeert de gevoelige huid direct. De huid wordt van het nodige vocht voorzien en voelt weer aangenaam en gezond aan. Gecertificeerde organische sheaboter en vitamine E hebben een intensief hydraterende en beschermende werking. Aan de formule is ureum toegevoegd, een lichaamseigen ingrediënt dat het vochtgehalte in de huid verbetert. De formule wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en houdt de huid gedurende de dag heerlijk zacht en soepel. De formule heeft een neutrale, prettige geur en is zeer geschikt voor de normale tot gevoelige huid.

Palmer’s Body Butter is verkrijgbaar bij de drogist vanaf februari 2010.

Consumentenadviesprijs: € 6,99 pot (170 gr)

1 opmerking:

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails