donderdag 13 mei 2010

Nagellakrek

Ik had bij Enchantra een nagellakrek voor op de camping gekocht (thuis krijg ik er ook 1 maar die gaat mijn vader zelf maken) Ik heb het nagellakek voor 60 nagellakjes en die koste €39,95.


Dit is hem gevuld met mijn nagellakjes (het zijn niet de allermooiste nagellakjes maar het is ook alleen maar voor op de camping, in de zomervakantie neem ik er meer mee van huis, zoals nu in de vakantie heb ik mijn konad en china glaze meegenomen vandaar dat het hier ook in staat.)
Ik vind het echt heel erg mooi aan de muur staan net een schilderij:)
Hoe bergen jullie je nagellakjes op?
Liefs,

5 opmerkingen:

 1. wow! Ziet er heel mooi uit! :) Hihi, ik heb er maar 16, ik bewaar ze gewoon in een doosje van de Xenos. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice, maar voor op de camping?? Hangt dit in je caravan? :x Ik zou zoiets alleen voor thuis doen haha :P Want als je naar huis gaat moet je alles weer meenemen (ik zou mijn lakjes daar écht niet laten.)
  x martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Martine,
  Hhaha ja het hangt in mijn caravan maar we hebben best wel een grote caravan het is een soort huisje, en ik kan veel dingen er gewoon laten liggen want er gebeurt niks mee maar alleen goedkope nagellakjes enzo laat ik daar niet mijn mooie die ik vaak gebruik;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk zo'n rek, maar zet ze toch liever in een doos of kast uit angst dat ze verkleuren of dik worden! maar het ziet er natuurlijk wel heel mooi uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n rek zou ik ook wel kunnen gebruiken! Nu steken ze allemaal rommelig in een doosje. Daar moet ik écht verandering in brengen! :D

  BeantwoordenVerwijderen

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails