zondag 28 maart 2010

Essence crazy about colour

Een tijdje geleden hadden jullie het al kunnen zien de nieuwe Essence serie crazy about colour.
Nu nog een artikel erover maar nu met meer informatie erover.

essence is in de ban van de lente en heeft als motto: kleur, kleur en nog eens kleur! De nieuwe make-up van de trend edition ‘crazy about colour’ biedt spetterende styling-combinaties in april en mei 2010.
De verpakkingen van crazy about colour make-up zijn met hun opvallende streepjesdesign een ware eyecatcher. De lichte texturen en vrolijke kleuren geven je van top tot teen dat tintelende lentegevoel!


essence crazy wallet
Een waanzinnige accessoire voor alle liefhebbers van kleur: de essence crazy wallet is een superhandig mini-make-uptasje met het herkenbare ’crazy about colour’ streepjesdesign. Met genoeg ruimte voor je onmisbare make-up items. Dé must-have van het lenteseizoen.
Consumentenadviesprijs: € 2,45


essence crazy nail polish
Crazy about colour! Voor iedereen die deze lente geen genoeg van kleur kan krijgen, is crazy nail polish een absolute must. Intense tinten van roze, lila tot turkoois zorgen voor vrolijke, opvallende accenten op de nagels. Verkrijgbaar in de lentetinten: 01 think pink, 02 lilac forever and 03 crazy me.
Consumentenadviesprijs: € 1,75essence crazy lip gloss
De must-have voor iedereen die van lippen met glans en intense kleur houdt! De nieuwe lipgloss in twee lentetinten voedt, verzorgt en voorziet de lippen van een extra glossy finish. Met vrolijk gestreepte houder. Verkrijgbaar in: 01 think pink and 02 lilac forever.
Consumentenadviesprijs: € 1,75
essence crazy eyeliner pen
Met de crazy eyeliner pen omlijn je de ogen met een intense, sprekende kleur. Creëer fascinerende diepte voor een verleidelijke look. Verkrijgbaar in vijf spannende tinten: 01 think pink, 02 lilac forever, 03 addicted to blue, 04 crazy me en 05 crazy about green.
Consumentenadviesprijs: € 1,25

essence crazy duo eye shadow
Dubbel make-upplezier: de duo-oogschaduws in drie prachtige kleurencombi’s laten ogen er werkelijk uitspringen. De kleuren kun je zowel apart als gecombineerd aanbrengen. Verkrijgbaar in drie trendy kleurencombinaties: 01 colour affair, 02 adorable en 03 dare it!
Consumentenadviesprijs: € 2,45essence crazy multi colour blush
De finishing touch van deze trend edition is de multi-colour blush. De roze kleurnuances variëren van delicaat tot intens en zorgen voor stralend frisse wangen. Verkrijgbaar in: 01 colourmania.
Consumentenadviesprijs: € 3,25


essence ‘crazy about colour’ is in april en mei 2010
exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Echt een super leuke serie zoals ik eerder ook al zei.

Ik ga er zeker bijna alles wel van kopen denk ik.

Liefs,

1 opmerking:

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails