dinsdag 2 maart 2010

Catrice pastel delight

De lente staat weer voor de deur! Het aftellen is begonnen voor warme maanden die komen gaan. Catrice omarmt in maart en april 2010 het lentegevoel met de trend collection ‘Pastel Delight’. Vrouwelijk, fris en vrolijk – de nieuwe trendy pastel make-up is levendig en licht. Creëer prachtige accenten met hemelsblauw, zachtgeel, roze en lila om de vrouwelijkheid te benadrukken. De producten hebben een uniek grafisch design. Catrice ‘Pastel Delight’ geeft een elegant tintje aan de start van het lenteseizoen.
Catrice Pastel Delight Multi Colour Rouge
Uniek en gevarieerd – de Multi Colour Rouge biedt dankzij vier zijdezachte tinten een breed scala aan styling mogelijkheden. De kleuren kunnen individueel worden toegepast, maar ook gemengd worden met een kwast. De combinatie van roze, oranje, bruin en beige zorgt voor schitterende en unieke nuances op de wangen. Verkrijgbaar in een warme lentekleurcombinatie.
Consumentenadviesprijs: € 3,49




Catrice Pastel Delight Nail Polish
De vrouwelijke pastel look op de nagels mag niet ontbreken deze lente! Subtiel lila, hemelsblauw, roze en geel doen de koude wintermaanden snel vergeten en de lente warm verwelkomen. Voor een vrolijk lentegevoel! Verkrijgbaar in C01 Pastel Yellow, C02 Pastel Blue, C03 Pastel Lilac and C04 Pastel Pink.
Consumentenadviesprijs: € 1,99


Catrice Pastel Delight Liquid Eye Liner
Creëer een precies en strak lijntje met de Liquid Eyeliner om ogen mysterieuze diepte te geven. Zowel metallic-blauw als metallic-paars zullen ogen laten stralen als sterren. Lentemake-up krijgt met deze eyeliner net die mooie finishing touch. Verkrijgbaar in C01 Metallic Violet and C02 Metallic Blue.
Consumentenadviesprijs: € 2,29


Catrice Pastel Delight Lipstick
Deze Pastel Delight lipstick is niet alleen een blikvanger op de lippen, de romige lippenstift heeft ook een unieke verpakking die beslist de aandacht trekt. Grafische patronen in kleuren van de lente decoreren het hulsel. Het aanbrengen voelt net zo heerlijk aan als de eerste stralen van de lentezon. Verkrijgbaar in de nuances: C01 Pastel Pink, C02 Pastel Lilac and C03 Vibrant Violet.
Consumentenadviesprijs: € 3,49





Catrice Pastel Delight Eye Shadow Trio
Oogmake-up alsof je rechtstreeks van de catwalk komt: de trio oogschaduw heeft een zijdezachte textuur, wat het mengen en aanbrengen bijzonder gemakkelijk maakt. De kleurencombinatie heeft een grafisch patroon dat in de gehele trend collection terugkomt. Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Graphic Pinks and C02 Graphic Blues.
Consumentenadviesprijs: € 3,49







Catrice Pastel Delight Eye Shadow Applicator
Of je nu een precieze toepassing wenst of een lichte nuance wilt aanbrengen, met de oogschaduw applicator is het mogelijk om diverse stijlen te creëren. Het kwastje met natuurlijk haar zorgt voor een nauwkeurige toepassing en maakt het mogelijk om lijntjes te verfijnen. Het sponsje aan de andere zijde zorgt voor onweerstaanbaar zachte contouren.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

Catrice ‘Pastel Delight’ is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en trekpleisters in de maandenmaart en april 2010.
Wat vinden jullie ervan?
Ik vind het een hele mooie serie en ik ga er zeker wat van kopen!
Liefs,

5 opmerkingen:

  1. De lipstick in pastel pink lijkt me heel mooi! Wel jammer dat aan die kwast ook een applicator zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd naar de nagellak! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat ik ook nog de andere kleuren nagellak kan scoren! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga er zeker de nagellak van halen. Nou maar hopen dat de kwaliteit ook nog een beetje goed is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heb de oogschaduw is suppeer goed !!

    BeantwoordenVerwijderen

- Geen CAPSLOCK of BrEeZaH taal.
- Opbouwende kritiek is altijd welkom maar houd het aardig.
- Niet spammen a.u.b, je kan je link naar je blog/site invullen in het bijbehorende vakje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails